Célunk a magas minőség. fejlődés. biztonság.

Cégünk a HUNZEL Metalltechnik Kft. küldetése, hogy ügyfeleink részére minél magasabb színvonalú, az igényeket teljes mértékben kielégítő, komplett szolgáltatásokat nyújtsunk.


25 éve a piacon

Vállalatunk története visszatekint 25 évre, amikor megalakult Szolnokon a nagy múlttal rendelkező AMS "Létesítmények, Gépek és Rendszerek" Kft. és társvállalata a MONT „Szerelő és Vállalkozó” Kft. A 25 éves stabil külföldi és magyarországi tevékenység alatt több európai országban (Németország, Svájc, Belgium, Hollandia, Franciaország, stb.) is tevékenységet folytattunk technológiai csőszerelés, gépszerelés, hegesztés és fényezés terén.

A 2012-es évben nagy fordulópont történt a vállalat történetében, ugyanis az AMS Kft. az egyik alapító tag egyszemélyi tulajdonába került. A 2014-es év újabb változásokat hozott. A tulajdonosok száma kibővült 2 fővel és a cég családi vállalkozássá alakult.

Ugyanebben az évben, 2014. május 1-én a vállalat tulajdonosi köre arról döntött, hogy új arculattal és új névvel folytatják a tevékenységüket. Így jött létre a HUNZEL Metalltechnik Kft. A magyarországi székhely maradt Szolnokon. A németországi kirendeltség és mérnökiroda átkerült Ludwigshafenbe.

Pár nappal később, 2014. május 5-én a HUNZEL Metalltechnik Kft. 25% tulajdonrészt vásárolt a jászberényi AMOND Huzalkosár és Polcgyártó Kft-ben, hogy ezúton is jelen legyen a magyar piacokon. A 2015-ös év újabb változásokat hozott a cég életébe. A vállalat 2015.08.01-i dátummal beolvasztotta magába a MONT Kft. külföldi részlegét. Ezzel növelve a vállalat stabilitását, nagyságát, létszámát és megrendeléseinek a számát. A HUNZEL Metalltechnik Kft. az AMS Kft. és a MONT Kft. 25 éves tapasztalatát felhasználva és szakember gárdáját foglalkoztatva végzi tevékenységét a minőségi és precíz ipari beruházások kivitelezésében. A cég fő tevékenysége továbbra is a technológiai csőszerelés, gépszerelés és hegesztés..

Jelenleg a HUNZEL Metalltechnik Kft. kivitelezési munkákat végez Magyarországon, Németországban több helyszínen és Svájcban, e mellett izometriás csőelőgyártást végez angol és francia piacokra. Csapatunk magasan kvalifikált és szakképzett munkatársakból (izometriás csőszerelő, minősített hegesztő, lakatos, stb.) és műszaki foglalkoztatottakból áll, akik felelősek az ügyfelek teljes körű kiszolgálásáért. A vállalat folyamatosan bővíti a kapcsolatait, partnereit és nyitott mindenfajta partneri kapcsolatra. Rövid távú céljaink, hogy tovább bővítsük a partneri kapcsolatainkat az egész Európai Unió térségben és a jelenlegi és jövőbeli megrendelőink elvárásait maradéktalanul teljesítsük.Célunk a kezdetektől fogva az, hogy partnereinknek hosszú távú együttműködést és minél minőségibb szolgáltatást tudjunk nyújtani.

A HUNZEL Metalltechnik Kft. rendelkezik a munkavégzéshez szükséges SCC és ISO minősítésekkel, amelyek szintén garantálják a megrendelők számára a megbízható és minőségi munkavégzést.


Tevékenységi köreink